nayttokuva_2014-9-4_kello_10.06.30
”Mari on määrätietoinen ja sinnikäs poliitikko, jolla väitöskirjaa tekevänä kauppatieteiden maisterina ja yritystutkijana on ymmärrystä myös yritysmaailmasta ja taloudesta.”
Osmo Soininvaara, kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä

”Olen oppinut tuntemaan Mari Holopaisen Helsingin kaupunginvaltuustossa ahkerana ja aikaansaavana valtuutettuna. Arvostan suuresti Marin kykyä tehdä yhteistyötä ja ottaa muut mukaan. Mikä parasta, Marilla on arvot kohdallaan kun mietitään tämän ajan suurimpia poliittisia kysymyksiä.”
Leo Stranius, kansalaisjärjestöjohtaja ja kaupunginvaltuutettu

 

unnamed (1)

”Mari on jo pitkään ajanut valtuustossa helsinkiläisten lasten asiaa ja oikeutta laadukkaaseen varhaiskasvatukseen.”
Anna-Maija Kuokkanen, lastentarhanopettaja 

 

Olen oppinut tuntemaan Marin ahkerana kaupunginvaltuutettuna siitä asti, kun pääsimme samoissa vaaleissa valtuustoon 10 vuotta sitten. Mari on idearikas, asioihin perehtyvä ja vie tärkeänä pitämiään asioita sitkeästi eteenpäin. Erinomaisia taitoja politiikassa kaikki, myös eduskunnassa!
Sanna Vesikansa, Helsingin sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestari

 

”Olen huolissani ilmastonmuutoksesta, lastemme tulevaisuudesta ja hyvinvointivaltion alasajosta. Mari on vastuullinen ja määrätietoinen asiapolitiikko, joita nyt tarvitaan eduskunnassa tekemään kestävää arkea tuottavaa politiikkaa.”
Hanna Halmeenpää, Vihreiden varapuheenjohtaja, kansanedustaja, biologian ja maantieteen lehtori  

 


”Mari Holopainen on tunnollinen ja asioihin huolellisesti perehtyvä valtuutettu, joka on tuonut moneen keskusteluun arvokkaita näkökulmia.”
Pekka Sauri, työelämäprofessori, Helsingin yliopisto & Marin entinen kollega valtuustossa Helsingin apulaiskaupunginjohtajana

 

”Mari on mun ehdokas eduskuntaan, koska olen viimeisen kolmen valtuustokauden ajan Helsingissä saanut seurata, kuinka Mari on systemaattisesti tehnyt paljon aloitteita ja saanut niitä läpi ja sillä tavalla muokannut meidän kaupungista hauskemman ja paremman paikan asua. Ja mun mielestä tätä samaa meininkiä tarvitaan myös eduskuntaan.”
Martta Valkola, Helsinki

”Äänestän Mari Holopaista, koska hänessä yhdistyy harvinaisella tavalla talousosaaminen, vihreät arvot ja lapsikeskeinen ajattelu.”
Ilkka Mäkelä, Helsinki

 

”Äänestän Maria ja Vihreitä sen takia, että ilmastonmuutoksen takia me tarvitaan tekoja. Mari on osoittanut kunnallispolitiikassa sinnikkäällä ja pitkäjänteisellä työllä, että hän saa tuloksia aikaan. Siksi mä äänestän Maria.”
Sanna Tiihonen, Helsinki


”Tarvitsemme eduskuntaan asiantuntemusta ja vastuullista vaikuttamista. Näitä molempia löytyy Mari Holopaiselta. Lisäksi Mari on lämmin ja helposti lähestyttävissä.”
Mari Kauhaniemi, kaupunginvaltuuston 2. vpj, Kerava


”Työskentelin pitkään Marin kanssa valtuustossa ja olen nähnyt, kuinka hän toimii oikeudenmukaisuuden puolesta ja eriarvoistumista vastaan. Julkisten palveluiden, koulutuksen ja varhaiskasvatuksen puolestapuhujana hän on varmasti ahkerimpia valtuutettuja. Mari uskaltaa katsoa asioita myös uusista näkökulmista ja hän kuuntelee kaupunkilaisia. Valtuutettuna, jolla on kokemusta hän tietää mihin tarttua. Mari kannattaa äänestää jatkamaan työtään Helsingin ja helsinkiläisten puolesta.”
Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja, Helsinki 

OrasTynkkynen600
”Minulla oli ilo työskennellä Marin kanssa eurovaalien aikaan. Tuolloin vaikutuin hänen tehokkuudestaan ja jämptiydestään.”
Oras Tynkkynen, vanhempi neuvonantaja, entinen kansanedustaja

Brax_10-08-26_027_web_1
”Marin valtuustotyöskentelyä on ollut ilo seurata. Hän hoksaa nopeasti, mikä asiassa on oleellista, millä keinoin sitä voi muuttaa paremmaksi ja miten mm. resurssien rajallisuuden vuoksi asioita on uskallettava laittaa tärkeysjärjestykseen. Mari on taitava neuvottelija ja on ihailtavasti herättänyt luottamusta myös muiden ryhmien päättajien keskuudessa.”
Tuija Brax, pääsihteeri, entinen kansanedustaja ja ministeri

images
”Tutustuin Mariin energiatehokkuutta käsittelevässä Muutosta Ilmassa –ohjelmassa. Äänestän Maria, koska hänelle on tärkeää Suomen talouden uudistuminen ja startup-yritysten menestyminen maailmalla.”
Anne Puukko, yrittäjä

”Marin äänestäjä saa todella hyvää vastinetta äänelleen. Kaupunkisuunnittelulautakunnassa Mari ei tunnu edustavan itseään tai vain puoluettaan vaan helsinkiläisiä. Kokouksissa hän uskaltaa vastaanotosta piittaamatta kysyä ja kyseenalaistaa asioita, joita toiset saattavat pitää itsestäänselvinä. Lautakunnassa hän nostaakin esiin huolia, joita kaupunkilaiset ovat käsittelyssä olevasta asiasta tuoneet ilmi. Minulla on sellainen mielikuva, ettei Mari tarvitse politiikkaa, mutta Helsinki kyllä tarvitsee Maria ja hänen kaltaisiaan.”
Satu Erra, kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen 2008–2011, SDP