nayttokuva_2014-9-4_kello_10.06.30
”Mari on määrätietoinen ja sinnikäs poliitikko, jolla väitöskirjaa tekevänä kauppatieteiden maisterina ja yritystutkijana on ymmärrystä myös yritysmaailmasta ja taloudesta – sen lisäksi, että hän on vakaumuksellinen uusiutuvan energian kannattaja.”
Osmo Soininvaara, kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä

 


”Mari Holopainen on tunnollinen ja asioihin huolellisesti perehtyvä valtuutettu, joka on tuonut moneen keskusteluun arvokkaita näkökulmia.”
Pekka Sauri, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja


”Olen työskennellyt pitkään Marin kanssa valtuustossa ja nähnyt, kuinka hän toimii oikeudenmukaisuuden puolesta ja eriarvoistumista vastaan. Julkisten palveluiden, koulutuksen ja varhaiskasvatuksen puolestapuhujana hän on varmasti ahkerimpia valtuutettuja. Mari uskaltaa katsoa asioita myös uusista näkökulmista ja hän kuuntelee kaupunkilaisia. Valtuutettuna, jolla on kokemusta hän tietää mihin tarttua. Mari kannattaa äänestää jatkamaan työtään Helsingin ja helsinkiläisten puolesta.”
Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja, Helsinki

OrasTynkkynen600
”Minulla oli ilo työskennellä Marin kanssa eurovaalien aikaan. Tuolloin vaikutuin hänen tehokkuudestaan ja jämptiydestään.”
Oras Tynkkynen, vanhempi neuvonantaja, entinen kansanedustaja

Brax_10-08-26_027_web_1
”Marin valtuustotyöskentelyä on ollut ilo seurata. Hän hoksaa nopeasti, mikä asiassa on oleellista, millä keinoin sitä voi muuttaa paremmaksi ja miten mm. resurssien rajallisuuden vuoksi asioita on uskallettava laittaa tärkeysjärjestykseen. Mari on taitava neuvottelija ja on ihailtavasti herättänyt luottamusta myös muiden ryhmien päättajien keskuudessa.”
Tuija Brax, pääsihteeri, entinen kansanedustaja ja ministeri

images
”Tutustuin Mariin energiatehokkuutta käsittelevässä Muutosta Ilmassa –ohjelmassa. Äänestän Maria, koska hänelle on tärkeää Suomen talouden uudistuminen ja startup-yritysten menestyminen maailmalla.”
Anne Puukko, yrittäjä

unnamed (1)
”Mari on jo pitkään ajanut valtuustossa helsinkiläisten lasten asiaa ja oikeutta laadukkaaseen varhaiskasvatukseen.”
Anna-Maija Kuokkanen, lastentarhanopettaja

”Marin äänestäjä saa todella hyvää vastinetta äänelleen. Kaupunkisuunnittelulautakunnassa Mari ei tunnu edustavan itseään tai vain puoluettaan vaan helsinkiläisiä. Kokouksissa hän uskaltaa vastaanotosta piittaamatta kysyä ja kyseenalaistaa asioita, joita toiset saattavat pitää itsestäänselvinä. Lautakunnassa hän nostaakin esiin huolia, joita kaupunkilaiset ovat käsittelyssä olevasta asiasta tuoneet ilmi. Minulla on sellainen mielikuva, ettei Mari tarvitse politiikkaa, mutta Helsinki kyllä tarvitsee Maria ja hänen kaltaisiaan.”
Satu Erra, kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen 2008–2011, SDP